Kummatin Asukasyhdistys ry:n kerhotilat sijaitsevat Ravikatu 1 H-rapun kellaritiloissa, opasteet löytyvät rappukäytävästä. Asukasyhdistys kokoontuu maanantaisin klo 17 – 18. Kerhon toiminta on tauolla kesä- ja heinäkuun sekä joulunajan. Tiloissa iso kokoushuone, keittiö normaalein varustein, jossa kattava astiasto, wc-suihkutilat, neljä huonetta, joissa kangaspuut, mattoloimet 100 cm, 80 cm ja poppanaloimi 50 cm sekä ompelukone ja saumuri. Säilytystilaa on paljon.

Jäsenmaksu on 12 €/vuosi, jäseneksi liittyminen on vapaaehtoista. Mikäli haluat tulla kutomaan, niin toivomus on että jäsenmaksu maksetaan. Tällöin annetaan avain ja voit kutoa arkisin klo 9 – 19 välisenä aikana, maksat vain kulutetusta loimesta. Autamme sinua kutomiseen opastamalla ja valmiin tuotteen puista ottamisessa.

Kerhotilaa vuokrataan esim. rippijuhlien pitopaikaksi, josta vuokrana on yhdistykselle 20 €. Vuokraajan on itse hoidettava jälkien siivous, astioiden pesu ja roskien pois vienti. Mikäli kerhotila jätetään siivoamatta, peritään 20 € lisämaksu siivouksesta.

Kudomme tilausmattoja tarpeen mukaan.

Otamme veloituksetta vastaan lakanoita, verhoja ja vaatteita, joista tehdään matonkuteita.

Yhteystiedot yhdistyksen puheenjohtajalle:

Maikki Puolakanaho, puh. 050-4117978