Asunnon irtisanominen

Kun asukas irtisanoo vuokrasopimuksen, vuokrasopimus päättyy seuraavan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä, siis irtisanomiskuukautta seuraavan kokonaisen kalenterikuukauden päättyessä.

Irtisanominen on tehtävä vuokranantajalle todistettavasti eli kirjallisella ilmoituksella tai käymällä toimistollamme henkilökohtaisesti. Mikäli sopimuksessa on kaksi allekirjoitusta, ja molemmat muuttavat, tulee kummankin tehdä irtisanominen.

Muista

  • Irtisano vuokrasopimuksesi ajoissa. Voit tehdä sen sähköisellä tai paperisella lomakkeella. Linkit lomakkeisiin löydät tämän sivun alareunasta.
  • Muuttoilmoitus ei ole vuokrasopimuksen irtisanominen. Muuttoilmoituksen voit tehdä Väestörekisterikeskuksen sivuilla.
  • Sinulla on oikeus ja mahdollisuus olla mukana huoneistotarkastuksessa. Ota selvää milloin tarkastus tehdään ja sovi tarkastusajankohta p. 044 710 7082.
  • Siivoa huoneisto siihen kuntoon, ettei uuden asukkaan tarvitse aloittaa muuttoaan suursiivouksella kts. Muuttajan siivousohjeet, pdf.
  • Palauta muuttaessasi kaikki asunnon avaimet välittömästi kiinteistöyhtiöön.

Vuokrasopimuksen irtisanomisilmoitus,
sähköinen

Täytä ja lähetä
irtisanomisilmoitus netissä.

Tarvitset lomakkeen allekirjoittamiseen verkkopankkitunnukset.

Vuokrasopimuksen irtisanomisilmoitus,
tulostettava

Tulosta ja täytä paperinen
irtisanomisilmoitus (pdf). Toimita se asiakaspalveluumme mahdollisimman pian muuttosi varmistuttua.

Jos avaat hakemuksen Acrobat Readerilla, voit täyttää lomakkeen jo ennen tulostamista. Mikäli koneellasi ei ole Acrobat Readeria, saat ladattua sen maksutta täältä.